Amintiri, amintiri, amintiri… Vechi de când erai la școală sau la liceu. Noi, făcute chiar acum. Toate în același loc, la festivalul Nostalgia. Transalpina este și de data aceasta alături de cei care se bucură de timpul petrecut împreună și creează noi amintiri. Vino și găsește-ne standul de la festivalul Nostalgia și bucură-te de tot ce ți-am pregătit, dar mai ales, bucură-te de gustul emoțiilor tale. 

Am pregătit mai multe înghe-cocktail-uri (aka băuturi create pe bază de înghețată) potrivite pentru stările tale. Ce gust vor avea emoțiile tale? De dor? De iubire? De nostalgie? 

Alege gustul potrivit emoțiilor tale sau alege să te răsfeți ca atunci când erai mic/ă cu o vafă pe gustul tău. Am făcut-o mult mai mare, pentru ca bucuria înghețatei să dureze și să dureze, creând amintiri de neuitat.  

Hai la Nostagia, ediția 2023, în perioada 29 iunie-2 iulie și descoperă premii, surprize, oracole și amintiri în devenire. Caută înghețata Transalpina și află ce gust are nostalgia ta.  

Până ajungi la corner-ul nostru de la festival, folosește codul #nostalgia15 la orice comandă plasată pe vreaualpin.ro în perioada 29 iunie – 13 iulie și bucură-te de 15% discount la orice comandă.