Învârte, Câștigă și Strălucește la Standurile Transalpina și Ekselence!

Vara trăim o explozie de sentimente, iar Festivalul Summer Well este locul perfect unde să explorezi intensitatea acestor emoții. De la inimile care vibrează pe ritmul muzicii, la bucuria unei zile însorite, magia verii este pretutindeni. Și ce poate aduce mai multă bucurie decât premiile instant ce așteaptă să fie descoperite la standurile Transalpina și Ekselence?

Învârte. Câștigă. Strălucește!

Imaginează-ți momentul în care privirea ta se oprește asupra roții misterioase. Într-o secundă, înima îți bate mai tare, știind că fiecare învârtire îți aduce șansa de a câștiga premii uimitoare.

Tot ce trebuie să faci pentru a da spin, este să vii la standurile Transalpina și Ekselence, aflate într-un loc de referință – lângă zona VIP a festivalului – să faci un story pe Instagram în spațiul nostru și să postezi cu tag: @inghetata.transalpina sau @inghetata.ekselence.

Descoperă Premii Pline de Culoare:

Fiecare spin al roții îți aduce premii garantate. Ce anume poți câștiga? Emoții, emoții:

  • Glowstick și Brățară Luminoasă: Transformă-ți seara într-un dans strălucitor cu aceste accesorii luminoase ce te vor face să te evidențiezi în mulțime.
  • Foam Stick Luminos și Ochelari Plini de Culoare: Alege distracția și originalitatea cu un foam stick și ochelari luminoși, atrăgând privirile tuturor.
  • Sesiune de Machiaj Festivalier: Bucură-te de o transformare creativă cu o sesiune de machiaj de festival care îți va evidenția frumusețea și personalitatea.
  • Flash Tattoos în Stil Transalpina: Pune-ți amprenta unică asupra stilului tău cu aceste tatuaje temporare ce emane energie și aventură.
  • Voucher Promo -20% pe vreaualpin.ro: Valabil până la 30.09.2023 și aplicabil la orice comandă plasată pe website.
  • Înghețată Transalpina și Ekselence: Îndulcește-ți momentul cu o înghețată delicioasă, o recompensă instantă!

Te așteptăm cu mare drag!